Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vodní manévry na Berounce s oddílem Fregata

16.-18.5.2008

Už je to tady ! První výprava našeho oddílu na vodu je zde. Pojedeme Berounku a začátek bude kousek nad Plzní v kempu Dolanský most. A cíl bude o nějakých cca 15 kilometrů dále po proudu. Návrat bude poměrně pozdní, ale je to způsobeno tím, že budeme končit v místě, kde není vlak, tak doufám, že to pro jednou nebude problém. Spát budeme v kempech ve stanech – vezmeme oddílové a vařit si budem všichni dohromady – zajišťuje oddíl Fregata, ale my jim s tím samozřejmě pomůžeme. Věci se budou každý den přepravovat auty z kempu do kempu.

Sraz: v pátek 16.5. v 16:40 hodin u trafiky na Dejvické (vlak jede v 17:26 z Hlaváku)

S sebou : spacák, karimatka, baterka, oblečení na vodu (nejlépe šusťáky bez podšívky nebo legíny nebo ¾ kalhoty + tričko + čepice nebo šátek na hlavu), plavky, extra boty do vody (pevná stará obuv na tkaničku, ne žabky nebo sandále), počítejte s tím, že když skončíme ten den na vodě tak byste měli mít dostatek oblečení na převlečení tak aby vám nebyla zima + boty, opalovací krém, hygipotřeby, ešus + plecháček, nůž, lžíce, pláštěnka, jídlo na páteční večeři (stačí jen menší množství), protože večer je plánovaná pozdní večeře, 450,-Kč na vlak, dopravu lodí + půjčení raftu (jak jsem psal jede hodně lidí a tak bylo nutné si ještě 1 raft půjčit), vesty, ubytování v kempech, jídlo

Návrat : v neděli 18.5. - záleží na tom kde a v kolik hodin v neděli skončíme, ale předpokládám, že bude později k večeru – cca 19:00 hodin. Upřesním na srazu v pátek.

Přihlášení účastníci : Krtek, Pepa, Lenka, Helča, Kája, Honzík, Mikeš, Dave a Adam

 

Info, dotazy…. Krtek 604 773 140