Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoce na Slovensku

Slovenský ráj – Hrabušice – Autocamp Podlesok

8.-13.4.2009

Další výprava našeho oddílu na Slovensko je za dveřmi takže vám přinášíme přesné informace. Jedeme znovu do Slovenského ráje, kde jsme v roce 2006 už byli, ale tentokráte budeme ubytovaní přímo u vstupu do SR což nám umožní propátrat místa kam jsme se minule nedostali. Pro úplnost ještě uvádím, že šéfkou akce je Téra, protože Krtek bohužel nedostal v práci dovolenou a tak na Slovensko nemůže jet :-(. Aby nás bylo více tak s námi pojedou i naši kamarádi z 32.PS Pláňata. Informace přímo o Slovenském ráji je možné získat na internetu na stránkách - www.slovenskyraj.sk

SRAZ: ve středu 8.4. v 22:30 hodin u trafiky na Dejvické (vlak odjíždí v 0:09 z Hlaváku, ale protože pojedeme v lehátkovém vagónu tak tam musíme být dříve; vlakem pojedeme celou noc)

NA SRAZU je třeba odevzdat: platný cestovní pas (vedoucí mohou použít občanku), list účastníka !!!

S SEBOU: vybavení na vícedenní výlet do chalupy, oblečení a obutí – dle počasí !!!! (je možné, že tam ještě budou zbytky sněhu, tak tomu nezapomeňte přizpůsobit své oblečení ), náhradní boty (nejlépe nějaké botasky nebo tenisky, případně další pohorky, ale určitě ne sněhule) hygipotřeby, pyžamo, převlečení do chalupy, přezutí, ešus+lžíci, jídlo do páteční večeře včetně (od sobotní snídaně vaříme společně), tužku, papír, šátek, uzlovačku, kapesné v eurech (cca 5-10 euro – záleží to na vás), knížku, oblíbeného plyšáka, digihru, MP3, mobil a podobně.

CO S SEBOU NEBRAT : spacák

BYDLET budeme v autocampu Podlesok v chatkách pro 5 osob (máme objednané 3 chaty), v každé chatce jsou postele s povlečením, sprcha + záchod. Kuchyň a společenská místnost je k dispozici v budově kousek od chatek. Bližší informace o ubytování najdete na www.slovenskyraj.sk/atc.html

CENA za celou akci je 1 800 ,- Kč. Tuto částku prosíme odevzdat nejpozději na schůzce ve čtvrtek 2.4.2009 !!!

NÁVRAT: v pondělí 13.4. v 20:54 hodin na Hlavák (Ex 126 Fatra), děti si je možné vyzvednout buď přímo u vlaku nebo v 21:20 hodin u trafiky na Dejvické. Jen nezapomeňte na to, že je možné, že vlak bude mít zpoždění (o případném zpoždění vás budem informovat).

Doplňující informace:

· Cena na osobu – cena celého výletu byla stanovena na již výše zmíněných 1 800,-Kč, ale náklady jsou vyšší takže počítám, že na každého účastníka přispějeme částkou 400-500 Kč z dotací MHMP. V ceně je doprava vlakem tam i zpět (lehátka a místenky), ubytování, pojištění a společné jídlo od sobotní snídaně.

· Cestovní pojištění - pro cesty do zahraničí je dobré se pojistit. Pro všechny účastníky tohoto výletu bude zajištěno připojištění u Generali s kterou má Pionýr smlouvu.

· Mobil – je možno si ho sebou vzít, ale nemám vůbec představu jak se v současné době na Slovensko volá (jaké platí tarify a ceny), ale děti ho klidně sebou mít můžou.

Info, dotazy… Terry 723 521 433