Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krucemburk

republikové setkání pionýrských oddílů

10.-12.6.2011

Máme za sebou účast již na třech pražských setkáních a také na jednom republikovém, které se konalo v roce 2009 na Slapech. V letošním roce je na řadě opět republikové setkání, které proběhne v kraji Vysočina, přesněji v Krucemburku – v kempu Moře u rybníka Řeka. M+M by si rybník Řeka mohli pamatovat, protože jsme se v něm v létě roku 2007 koupali, když jsem byli na výletě z tábora, od kterého je tento kemp cca 30 km. Bydlet budeme ve stanech a pohybovat se budeme v okolí kempu, případně se pojedem kouknout na nějakou památku do okolí - to bude záležet na nabídce organizátorů - více informací najdete - ZDE.

Sraz: v pátek 10.6. v 16:15 hodin u trafiky na Dejvické (vlak jede v 17:02 z Hlaváku)

S sebou: běžné vybavení na dvoudenní výpravu ven, pomůcky jako na schůzku, spacák, stan (vezmem centrálně naše oddílové), oblečení a obutí na ven dle počasí, sportovní oblečení a obutí na případné turnaje (všem zapůjčíme Dálavanské sportovní tričko, ale kdo ho má ať si ho vezme !!!), baterku, jídlo jen na páteční večeři a sobotní oběd (ostatní jídlo máme objednané na místě), pití, plecháček, hygipotřeby, plavky+ručník, pláštěnku (pončo), případně karimatku nebo alumatku, 350 Kč na jídlo, vlak a účastnický poplatek + případně pár peněz na občerstvení, které se tam bude dát koupit

Návrat: v neděli 12.6. v 16:30 hodin zpět k trafice na Dejvickou ( vlak přijíždí v 15:57 na Hlavák)

UPOZORNĚNÍ:   V případě odhlášení z akce jsme nuceni vybírat stornopoplatek ve výši 450 Kč (je nutné zaplatit náklady na stravu a účastnický poplatek).

Celkové náklady tohoto výletu na osobu jsou 650 Kč (150 Kč - úč. poplatek, 300 Kč - jídlo, 200 Kč - doprava. Cenu pro děti dotujeme z grantu MHMP částkout 300 Kč na osobu.

Přihlášeni jsou: Krtek, Téra, Pepa, Dave, Kája, Honza, Helča, Martin, Jonáš, Ruda


Info, dotazy…. Téra 723 521 433

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář