Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zimní přechod Brd 15.1.2011

Sešli jsme se jako klasicky u trafiky na Dejvické, na Hlavním nádraží jsme potkali ostatní oddíly a s těmi jsme vlakem dojeli do už tradiční Řevnice, kde většinou přechod začíná.

Zde nám už Krtek (ano – letos přechod organizovala Dálava) vysvětlil o co půjde. Ministerstvo vnitra ČR potřebuje zjistit co nejvíce informací o hledaných zločincích a hodila by se jim naše pomoc. Pokud se povede, možná za to dostaneme i odměnu. A na tu jsme slyšeli, takže bylo ujednáno.

Po cestě na Skalku jsme vždy každou hodinu museli otevřít obálku, ve které byl nastíněn detektivní případ, jenž jsme museli vyřešit a po jeho správném vyřešení, jsme vždy dostali ústřižek s kusými informaci, které jsme museli vhodně poskládat do tabulky tak, aby dávaly smysl.

Když jsme došli na Skalku, tak jsme si dali něco na zub v bufetu, otevřeli jsme další obálku a protože už by jsme nestihli celý tradiční okruh (pozn. Krtek - tady byl někdo pěkně línej co ???), tak jsme se pozvolným krokem vrátili zpět do Řevnice.

Cestou jsme se ještě stavili v cukrárně, aby jsme dopsali tabulku s nalezenými informacemi a pak už jsme mazali na nádraží, kde jsme se při vyhlášení dozvěděli, že jsme měli všechny informace naštěstí správné a také jsme za ně dostali náležitě zaplaceno ve zlatých čokoládových mincích.

Pak již přijel vlak, který nás dovezl opět na Hlavák a následně jsme se metrem dopravili na Dejvickou a šup domů.

Ušli jsme: 11 Km.                                                                                                   
Účast: Dave, Honza, Kája, Martin, Pepa, Anička, Krtek.

Zapsal Pepa

 

Náhledy fotografií ze složky Brdy 15.1.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář