Jdi na obsah Jdi na menu
 


Národní technické muzeum

19.3.2011

Když jsme kolem půl jedenácté dorazili k muzeu uvítala nás dlooouhá fronta, ale naštěstí docela postupovala, i když je nutno podotknout, že vchod do muzea je dost špatně řešen – jedny otáčivé dveře, kterými se vchází i vychází, což vedlo občas u docela zajímavým momentům, kdy nikdo nemohl dovnitř ani ven...

Po vstupu do muzea jsme zamířili nejprve do hlavní haly, kde jsme si prohlédli všemožné exponáty aut, letadel, lokomotiv atd... Pak jsme zamířili do postraních sálů, kde byla výstava všeho kolem fotografování a nakonec jsme sešli i o patro níž, kde byly vojenské exponáty.

V průběhu naší návštěvy se celé muzeu neuvěřitelně naplnilo a to tak, že občas byl docela problém se hnout vpřed. Je to zřejmě způsobené tím, že muzeum je otevřeno měsíc, a je proto o něj velký zájem. Doufám, že za rok v době Ledové Prahy bude muzeum v nabídce abychom si ho mohli lépe prohlédnout (a hlavně také ušetřit peníze, protože vstupné se mi zdá poměrně vysoké).

Po odchodu z muzea jsme se ještě šli projít na Letnou a u Kyvadla nás zastavila redaktorka z Českého rozhlasu  2, a ptala se dětí na to jak spí – byla to docela sranda. Pak už jsme zamířili na metro a na Dejvické jsme se rozešli do svých domovů.

 

Účast: Krtek, Pepa, Anča, Kája, Dave, Honza, Martin, Jonáš, Matěj S., Artur a Agáta

 

Zapsal Krtek

 

Náhledy fotografií ze složky Technické muzeum 19.3.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář